.

Feedback

Här nedan följer några av deltagarnas slutomdömen efter tidigare salsaresor till Kuba.

Kontakta oss gärna om du vill ha personliga referenser och tala med någon som åkt med oss tidigare.


Den bästa resan i mitt liv! Rolig, spännande, lärorik, fin gemenskap, utmanande, varierande. Bättre kunde det inte bli! /Carina (Vagnhärad).

Tusen tack för att ni arrangerat allting så bra och givit mig några av de bästa dagarna i mitt liv! Att under två veckor få uppleva en helt annan värld, att få dyka in i en fullständigt ny kultur och vara en del av den, har givit mig ett av mitt livs starkaste upplevelser. Och vilken superbra salsakurs! Jag kommer aldrig att glömma de fantastiska saker jag fått uppleva på Kuba - människorna, klimatet, kulturen - och dessutom en helt annan tidsålder. /Rebekka (Järna).

Alldeles fantastiskt. Resan har varit bättre än jag kunnat föreställa mig, späckad med dans, musik och upplevelser. Och så bra som ni tagit hand om oss och ledsagat oss genom det kubanska samhället och historian. För att inte tala om danskursen! Kunde inte blivit bättre. /Gunder (Örebro).

Vilken fantastisk resa ni ordnat för oss. Jag är så glad och tacksam för att ni har gett mig dessa upplevelser och möjligheten att förstå Kuba. Danskursen har gett mig massor av inspiration att bara vilja dansa ännu mer. Utflykterna var både väldigt spännande och samtidigt mycket intressanta. Massor av kramar till er som gjort denna resa till ett minne för livet! TACK! /Sanna (Nyköping).

Ett minne för livet! Jag är så himla glad att jag fick göra den här resan med er! Den har varit superbra. Åkte hit för dansen och för att få uppleva kulturen. Utan er hade jag aldrig fått uppleva så mycket mer. Största plusset för mig var såklart dansen. Jag har utvecklats jättemycket tack vare detta. Tyckte väldigt mycket om Santiago de Cuba; hemtrevligt, mysigt och väldigt grönt. Santiagoborna är toppen. /Sandra (Nyköping). 

Underbar resa med femstjärniga reseledare :-) När jag bokade resan gjorde jag det för att dansa salsa men nu fick jag också uppleva Kuba, inte bara dansa salsa, så med facit i hand var det toppen och vi har hunnit med massor! /Malin (Eskilstuna).

En fantastisk resa! Rolig, intressant, lärorik. Har fått så mycket extra som jag aldrig skulle kunnat få med en annan arrangör. Ni är super med ert stora kunnande, engagemang och tålamod. Stort tack! /Monalis (Örebro).

Toppen, toppen, toppen! Är sååå nöjd med Kubaresan och vill gärna åka tillbaka. Uppskattade verkligen Lady Style-dagen med Katerine och ett stort plus till min kubanske danspartner som tittade så mycket på detaljer. Känner mig nu väl förberedd för framtida resor vilket var min tanke innan jag bokade resan. Stort tack för ert engagemang och all hjälp. Jag har sett att ni uppfattar och stöttar alla i vått och torrt här i sköna, annorlunda och spännande Kuba. /Johanna (Gnesta).

En fantastisk introduktion till Kuba. Ett enastående arrangemang uppdelat på: dans, utflykter och bad. Mycket proffsigt och med stort kunnande men också med stor flexibilitet för mig som ville dansa ännu mer. Är väldigt imponerad av era kunskaper. /Johan (Stockholm).

Jag är jättenöjd med resan. Uppskattar ert engagemang, kunnande och er omtänksamhet. Utan er hade jag inte fått uppleva allt detta. Jag vill en en gång framföra en stor eloge till er för det jobb ni gjort och för att ha givit mig en upplevelse för livet. /Christina (Kolbäck).

Jag tycker salsaresan var jättebra och lärorik. All dans och att få se nya miljöer varje dag har varit fantastiskt. Är supernöjd, jätteglad att jag jag åkte och mycket tacksam över att få ha varit en del att det riktiga Kuba och inte bara se turistfällor. Att få lära känna dansarna och festa med dem var också jättekul. /Frida (Nyköping).

Älskar att man fick uppleva så mycket av Kuba, kultur, musik och även se hur kubaner lever. Intressant att få höra alla historier om de olika revolutionerna. /Marika (Tumba).

Resan var verkligen kanon. Allt var jättebra. Mitt livs bästa resa. Skulle åka i morgon igen om det gick. /Linda (Södertälje) 

En fantastisk resa och upplevelse! Som var värd allt! Det var mycket energi hela tiden och ett äventyr. Jag gillade framförallt själva dansen, både lektioner, privatlektioner, klubbar. Det är det som var vårt gemensamma fokus och där var kvaliteten mycket hög på allt. Förutom själva dansen var det helheten med kultur, guidning, samhällsdiskussioner mm som gav mig mest. Att göra allt detta tillsammans gjorde även att vi som grupp hade väldigt roligt tillsammans och att jag lärde känna nya personer och vänner. Mer sugen än någonsin att dansa mer och utvecklas. /Mats (Eskilstuna).

Fått uppleva det genuina Kuba vilket jag är mycket nöjd med. Kommer aldrig att glömma den här resan, den var jättebra. Minus för den långa ditresan. /Danne (Södertälje).

En upplevelse för livet, alla kategorier. Jag är så glad att jag hängde med! Är rädd för att jag fått blodad tand och vill gärna åka tillbaka till Santiago de Cuba när det finns möjlighet. Gruppen tyckte jag funkade mycket bra tillsammans och alla som jag pratat med verkar i största allmänhet ha haft en mycket bra resa och upplevelse. /Monika (Södertälje).

En fantastisk upplevelse. Så spännande, roligt och intressant hela tiden. Det bästa var att det var dansfokus, uppblandat med kultur, guidning och äventyr. /Jorge (Stockholm).

Skulle gärna följa med igen. Superbra guidning, mycket intressanta berättelser, kunskap, kännedom och hjälp om allt. Kändes också mycket tryggt. Supertacksam från hela mitt hjärta och väldigt glad att jag fick möjligheten att medverka! Bästa med resan var lektionerna (både de tillsammans i grupp och de med privata dansare), mycket pedagogiska lärare. Samt besöken till de vackra stränderna, den fria tiden och att kunna välja om man ville följa med på utflykterna eller stanna hemma. Ett minne för livet och jättetack att jag fick chansen att följa med. Ni har berikat mitt liv med er inspiration, gästvänlighet och mycket goda kunskap 💕 Den bästa resan i mitt liv! /Jennie (Nyköping).

Kunde inte ha åkt på en bättre resa till Kuba än denna! Tack så mycket för allt! En toppenresa! /Annamaria (Gnesta).

Mycket nöjd, verkligen ett minne för livet. Tack för en underbar semester 😄 /Katarina (Trosa).

Tack så hjärtligt för ett fantastiskt arrangemang. Jag har haft så grymt roligt och det har varit ett intensivt och väldigt kul program där ni har ordnat och fixat allt så otroligt bra bakom "kulisserna". Ni är så tillmötesgående och det är imponerande hur mycket ni kan om Kuba. Stort tack för att ni har förgyllt mitt liv. /Jenny (Göteborg).

Tack för en helt fantastisk och underbar upplevelse! Ni har verkligen tänkt på allt och jag uppskattar verkligen ert engagemang och entusiasm. För mig har det varit helt perfekt. Intensivt, där vi har fått uppleva det bästa av Kuba och kubanerna. Jag är jättelycklig över att ha fått denna upplevelsen. /Josefin (Marseille).

En jättefin och bra organiserad resa där man verkligen lär känna Kuba. Väldigt duktiga danslärare och dansare samt mycket bra och pedagogiska lektioner. Jag vill återvända så snart som möjligt igen. /Mario (Stockholm).

Hade egentligen inga andra förväntningar än sol, strand och salsa men vilken upplevelse jag fick. Bra program och struktur som jag gillar. Har också fått bra stöd då jag inte behärskar spanska språket. Kan mycket väl tänka mig att åka på denna resa igen. Stor tack! /Stefan (Nyköping).

Min salsaresa har varit mycket bra! Med ert engagemang har vi fått uppleva så mycket av både den kubanska kulturen och alla vackra platser. Och nivån på dansarna behöver jag inte kommentera :-) Verkligen topp-topp! Har blivit så inspirerad att komma tillbaka. /Jessica (Göteborg).

Resan var för mig "A once in a lifetime opportunity" Allt jag förväntat mig blev också verklighet och så mycket mer. Värmen, pulsen, vackra landskap, roliga upplevelser, fantastiska danspartners, härliga stunder och fina möten med spännande människor. Jag är så nöjd! Tusen tack! /Ingrid (Kristianstad).

Överlag en fantastisk resa. Jag har varit aktiv, haft roligt, förbättrat min salsa, lyssnat på bra musik, fått nya vänner och lärt mig en hel del om Kuba och dess oerhört intressanta historia. Stort tack till er, ni är så engagerade, ger en riktigt bra service, ni bryr er! Lena (Eskilstuna).

Jag är jättenöjd! Salsaresan har varit en fantastisk upplevelse. Ert engagemang är otroligt, ni gör verkligen allt för att det ska bli så bra som möjligt. Jag hade gärna stannat ett tag till. Stort tack! Anna (Stockholm).

En alldeles fantastisk resa men hade inte trott att det skulle bli så intensivt men jag gillar ju aktiva semestrar så hellre det. Mycket bra salsalärare och dans i härliga miljöer. Otroligt kunnig svensktalande guide - en levande uppslagsbok - fantastiskt. Superkul att få komma lite närmare det "riktiga" Kuba än vanliga turister. Jag är jättenöjd. /Lena (Stockholm). 

Mycket god information inför resan. Ett ambitiöst program med massor av godbitar. Väldigt intressant att höra så kunnigt om historien och samhället, ett viktigt inslag i att lära känna Kuba. Bra läge på boendet. Väldigt nöjd med danskursen och min danspartner som var en fantastiskt duktig dansare och både rolig och snygg därtill. Längtar redan tillbaka och sitter nu och planerar nästa Kubaresa. Tack för allt. /Erika (Göteborg)