.

Anmälan, kostnad och betalning

1. Anmälan

Din intresseanmälan görs snarast via kontaktformuläret till oss då resan är begränsad till maximalt 20 deltagare. 

En "först-till-kvarn"-policy och väntelista med turordning tillämpas. När resan är fulltecknad stängs denna webbsida och man kan ej komma med som eftersläntrare eftersom de tillgängliga platserna då är fyllda.

2. Bokningsavgift

Bokningsavgiften om 1.900 kronor betalar du senast den 29 mars 2018 för att bekräfta din plats.

Med bokningsavgiften betalar vi tillsammans direkt alla de gemensamma bokningarna på Kuba. Detta innebär att bokningsavgiften ej kan återbetalas om du av någon anledning väljer att inte följa med.

3. Slutbetalning

Slutbetalning med 12.890 kronor görs på plats i Havanna och i samband med välkomstmötet den 14 juli 2018.

Du behöver alltså inte ligga ute med pengar i förskott under våren. Därefter sker centralt slutbetalningen när du är på plats i Havanna för alla de olika bokningarna och delarrangemangen som resan omfattar. 


OBS 1: Det finns platser kvar så länge denna webbsida är öppen. Vi stänger den när salsaresan är fulltecknad (max 20 deltagare).

OBS 2: Vår resa blir garanterat av! Vi befinner oss på Kuba för att koordinera allt. Alla arrangemang är redan bokade och klara.

OBS 3: Du bör skaffa din flygresa ToR Kuba per omgående! Senast i mars. Flygpriserna ökar successivt pga högsäsong i juli.


Kostnad: 14.790 kronor. 

Allt detta ingår i arrangemanget:

 • danskurs (18 timmar) med yrkesdansare och egen personlig danspartner samt grupplärare,
 • boende (9 nätter) i eget dubbelrum med frukost i kolonialt mansion eller villa i Santiago de Cuba,
 • boende (4 nätter) i eget dubbelrum med frukost i vacker sekelskiftesvåning i Havanna,
 • minikurs i kubansk spanska (3 timmar) med erfaren svensktalande språklärare,
 • samtliga lokala grupptransporter i Santiago de Cuba,
 • stor kubansk avskedsfest med middag, dansshow och orkester, 
 • alla danslokalhyror,
 • de flesta grupputflykterna,
 • all administration på Kuba gentemot kubanska myndigheter/representanter samt
 • erfarna svensk-, engelsk- och spansktalande guider/reseledning under hela vistelsen.

I arrangemanget ingår ej:

 • flygresa ToR Sverige - Kuba,
 • inrikesflygresa ToR Havanna - Santiago de Cuba,
 • egna transfer- och taxiresor,
 • egna privatlektioner,
 • entré till dansklubbar, kabaret, muséer, pooler och All-inclusive-hotell,
 • lunch, middag, dryck och snacks,
 • visumkostnad.

Flygresor

Flygbiljetten blir alltid dyrare ju närmare avgångsdatumet man bokar. Bäst är att boka i god tid runt 3-4 månader innan avresa. Vi ber att du bokar en ToR-flight till Kuba och flygplatsen i Havanna (José Martí International).

Din flygresa ToR Kuba skaffar du alltså själv. Detta då vissa deltagare önskar förlänga sin vistelse på Kuba, andra har Frequent Flyer-mil de önskar använda och ytterligare andra har specifika önskemål om ett visst flygbolag.

En bra plats att börja leta sin flygresa på är: www.momondo.se Har du redan bestämt dig att följa med, så skaffa din flygresa så snart du kan då det i juli är högsäsong och flygen snabbt blir fullbokade (och priserna snabbt ökar).

Vi ber att du är i Havanna för välkomstmötet och arrangemangets start senast 2018-07-14 kl. 19.00 och salsaresan avslutas sedan i Havanna 2018-07-27 kl. 12.00.

Dessutom kommer vi att flyga inrikesflyg ToR mellan Havanna - Santiago de Cuba. Biljetten kostar omkring 2.200 kronor per person och denna kostnad tillkommer (exakt pris beror bl.a. på växelkurs samt aktuellt bokningsläge hos flygbolaget). Mer information hur du bokar denna inrikesresa får du så fort du anmält dig salsaresan.

Visum

Turistvisum till Kuba kostar 198:- kronor och ordnas av dig själv. Enklast med ett personligt besök på Kubas konsulat i Stockholm (Stocksund). Visumet går också att beställa via post. Vi hjälper dig med hur du ordnar visum. 

Informationsmöte

I juni samlas hela gruppen för ett informationsmöte över en middag med dans i Stockholm. Vid denna träff har du möjlighet att ställa frågor om allt och träffa övriga i gruppen. Kan du inte vara med så arrangerar vi också flera telefonmöten i grupp så att du inte missar någon viktig information och kan ställa frågor direkt till oss. 

Kontinuerlig information

Hela gruppen håller kontinuerligt kontakt under våren genom en Facebookgrupp där du erhåller mer detaljer om bl.a. resor, danskurs, lärare, boende, Kuba, restips mm för att du skall få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Dessutom går det bra att ringa eller maila om det är något du undrar över.